Elektrotechnische installaties thuis en in het bedrijf

Wat als thuis de stroom uitvalt en de verlichting het niet meer doet? Wat als de machines in uw bedrijf stilvallen en uw medewerkers niet verder kunnen werken? Weet u hoe het gesteld is met de elektrotechnische installaties in uw huis of bedrijf? Technisch Bureau Top bekijkt samen met u wat de best passende elektrische installatie is voor uw woning of bedrijfspand.

Van basisinstallatie tot domotica

Een stopcontact, verlichting en de groepenkast behoren tot de basisinstallatie van uw elektra. Het is bijna een eerste levensbehoefte dat dit alles naar behoren werkt. Gaat u zelf een huis bouwen, renoveren of is er onderhoud nodig aan uw huis? Wij gaan met u om de tafel om duidelijk te krijgen wat de wensen zijn voor de elektrotechnische installaties en wat budgettair gezien allemaal mogelijk is.

De installatie kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt en verschillende onderdelen kunnen zo geïntegreerd worden dat u nog meer woon- of werkcomfort en sfeer ervaart. Door het inzetten van domotica kunt u bijvoorbeeld op afstand de verwarming bedienen, met een druk op de knop de verlichting en de muziek in de juiste ruimte aanzetten en de gordijnen sluiten automatisch wanneer het donker wordt. Gemak dient de mens.

De elektrotechniek van Technisch Bureau Top bestaat onder andere uit:

• Beveiliging: inbraak en brand (o.a. camera en toegangscontrole)
• Licht- en krachtinstallaties
• Noodverlichting
• Zonnepanelen
• Data en telecom

Elektra met het oog op de toekomst

Het wordt steeds belangrijker dat mensen langer thuis blijven wonen. Om dit te kunnen bewerkstelligen en zorg thuis te bieden zijn aanpassingen nodig. Wij installeren het zorgsysteem dat bij de bewoner past. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit personenalarmering of beeldcommunicatie. De mantelzorger of thuisverpleging kan op deze manier de juiste zorg op het juiste moment bieden en de bewoner voelt zich veilig en comfortabel in de eigen omgeving.

Elektra met het oog op de toekomst houdt voor ons ook in dat we een zo duurzaam mogelijke oplossing bieden voor de elektrotechnische installaties binnen een woning of bedrijf. Een beter milieu begint bij jezelf en door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen en het gebruik van duurzame materialen dragen wij en onze klant hieraan bij. Helemaal top.