Dé elektrotechnisch installateurs

De particuliere klant en het MKB schakelen sinds 1 oktober 2016 Technisch Bureau Top in voor alle elektrotechnische vraagstukken en problemen bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Eigenaar Erwin van de Ven heeft zijn ruime ervaring als elektrotechnisch installateur opgedaan door te werken voor een werkgever en later met een compagnon. In Technisch Bureau Top zet hij zijn expertise in om de beste kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Erwin en zijn collega werken veelal in de regio Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch om zo snelle service te kunnen leveren.

Uw wensen, onze elektrotechnische gedachtegang

“Top, dat wil ik,” is de reactie als een klant een vraagstuk bij ons neerlegt. Onze elektrotechnisch installateur zorgt ervoor dat de wensen van de klant duidelijk worden en samen zoeken we naar het best passende elektrotechnische plaatje. We bekijken wat de technische mogelijkheden zijn, houden het budget van de klant in de gaten en adviseren met het oog op de toekomst. Onze gedachtegang hierbij is altijd: ‘hoe zou ik het zelf graag willen hebben in mijn woning of bedrijf?’

Totaalconcept

Om topkwaliteit op maat te kunnen leveren werken wij samen met vaste, betrouwbare samenwerkingspartners, zoals een loodgieter en leveranciers voor onder andere elektra. Wij hebben hiermee alles onder één dak. De planning van de betrokken partijen sluit daarom naadloos op elkaar aan en de benodigde materialen zijn besteld en binnen wanneer deze nodig zijn om te installeren. Wij denken als elektrotechnisch installateurs graag al in het voortraject van uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie met u mee om zo tot een totaalconcept te komen voor al uw elektrotechnische installaties. Tijdens de bouw of renovatie begeleiden wij het proces, zodat bij oplevering alle installaties naar wens zijn en naar behoren werken.

Certificering

Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Daarom is Technisch Bureau Top:

  • Lid van UNETO-VNI (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel)
  • KvINL (Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland) erkend
  • Erkend leerbedrijf

Benieuwd naar hoe we werken? Maak een afspraak met ons en ervaar het.