Over ons

Technische installaties zonder gedoe

Sinds 2016 werken we met een kleinschalig team betrokken elektriciens aan mooie elektrotechnische projecten. Geen uitdaging gaan we daarbij uit de weg. Onze klanten, veelal in het hoger segment van de woningmarkt en de utiliteitsbouw, ervaren ons dan ook als een prettige, vakkundige en betrouwbare partner.

En dat is precies wat we voor ogen hadden. Werken met prettige mensen die hun vak als de beste verstaan én iets voor elkaar over hebben. Want dat merken onze klanten. Geen gedoe, prettige communicatie, voor iedere vraag een oplossing en waar mogelijk de flexibiliteit die nodig is om een project goed te laten verlopen.

Kwaliteit leveren

Kwaliteit staat daarbij voorop. Bij TB Top geloven we erin dat je dat met elkaar kunt bereiken. We denken proactief mee in een oplossing, die zowel nu als in de toekomst bijdraagt aan het woon- en werkcomfort dat onze opdrachtgevers verwachten.

Dat begint eigenlijk al in het offertestadium. Heldere afspraken maken en vervolgens uitvoeren zoals afgesproken. Door te voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers voorkomen we onnodig gedoe. Natuurlijk hebben we ook wel eens een mindere dag. Dan zoeken we met elkaar een goede oplossing zodat we aan het einde van de dag alsnog tevreden naar huis gaan.

Een hecht team en vaste partners

We maken mooi en innovatief werk in het hogere segment van de woningmarkt en de utiliteitsbouw. We hechten grote waarde aan ons team. Want onze elektromonteurs zijn belangrijk voor ons. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat projecten prettig en succesvol verlopen. Met een goed eindresultaat als gevolg. Dat mogen we gerust aannemen, want de enthousiaste reacties van onze klanten liegen er niet om. Zo vinden wij het heel gewoon om na de klus de omgeving weer netjes achter te laten. Tijdens een grondige eindinspectie controleren we eerst of installaties naar behoren functioneren om tot slot met onze klanten te bespreken hoe ze zo eenvoudig en prettig mogelijk met hun installaties kunnen omgaan.

Wat ik het allermooiste vind?

‘Als we met elkaar projecten goed hebben laten verlopen en het resultaat er mag zijn! Dat vind ik het allermooiste. Werken voor tevreden klanten die ware ambassadeurs worden voor ons bedrijf. En dat we dat als een team met elkaar hebben gerealiseerd. Als we dan op vrijdagmiddag met elkaar de week afsluiten en gewoon plezier kunnen hebben met elkaar, dan hebben we een mooie balans te pakken en ben ik een tevreden mens’. Aldus Erwin van de Ven, eigenaar van Technisch Bureau Top.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.