Particulier

Elektrotechnische installaties waar u op kunt rekenen

Vaak staat u er niet bij stil, maar bij de verbouw, nieuwbouw of renovatie van uw woning komt u vanzelfsprekend ook met alle elektrotechnische systemen en toepassingen in aanraking. Dan wilt u werken met een bedrijf waar u op kunt rekenen. Een flexibele partner die vakwerk levert en eerlijk en betrouwbaar met uw aanvraag omgaat. En dat begint eigenlijk altijd direct als we kennismaken.

Gedegen advies

We werken vaak voor opdrachtgevers die woningen optimaliseren aan de eisen van deze tijd. Daarbij speelt verduurzamen en steeds vaker een deel automatisering in woningen een rol in. Daarbij kunt u denken aan domotica, IoT (internet of things) maar ook beveiliging. Alles om ervoor te zorgen dat uw woning is voorzien van het nodige comfort en gemak zoals u dat voor ogen heeft. We beginnen altijd met een goed advies en heldere realistische afspraken. Dat vormt de gezonde basis, die onze klanten van ons verwachten. En u bent er zeker van dat u echte professionals in huis krijgt.

Vakmensen zijn onmisbaar

Onze elektriciens verstaan het vak als de beste. Ze denken ook gedurende de uitvoering van werkzaamheden proactief mee om te zorgen dat u helemaal happy bent met de uitvoering van de werkzaamheden. Ze houden van een gezonde uitdaging en innovaties gaan ze niet uit de weg. Vraagstukken op locatie worden dan ook altijd opgelost. Er is immers overal een oplossing voor!

Specialistische elektrotechnische vraagstukken

Afspraken nakomen vinden we heel gewoon bij Technisch Bureau Top. Daarnaast mag u verwachten dat er nette mensen bij u over de vloer komen. Gewoon prettige monteurs met een diepgaande kennis en ervaring van specialistische elektrotechnische vraagstukken. Mensen die snel schakelen, prettige communiceren en goed werk leveren. U moet er toch niet aan denken dat uw ver- of nieuwbouw project stagneert. Of dat uw woning klaar lijkt maar de installaties niet voldoen aan gestelde eisen of verwachtingen?

Afspraak is afspraak

We merken vaak dat onze klanten erg tevreden zijn. Dat zien we niet alleen aan de recensies die ze schrijven maar ook omdat ze ons weer aanbevelen bij hun familie of bekenden. En wij willen maar wat graag hét installatiebedrijf zijn waarover mensen opscheppen op een feestje. Omdat ze zo’n goed partij kennen.

En ook op een stukje nazorg mag u rekenen. Want het laatste vaste onderdeel waarop u mag rekenen is een opgeruimde omgeving en een duidelijk uitleg van de aangelegde zaken. We gaan pas naar huis als u helemaal happy bent.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.