Ben jij die Topper die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe Top-monteurs. Door het groeiend aantal opdrachtgevers en mooie opdrachten zijn wij  op zoek naar nieuwe collega’s.
Wij hebben binnen ons bedrijf verschillende vacatures beschikbaar. Zo is er ruimte voor projectmonteur(s), beveiligingsmonteur(s), service monteur(s)en leerling/assistent monteur(s).

Onze klantenkring varieert van de particuliere sector tot de zakelijke markt. Ook vastgoedbeheerders en aannemers behoren tot onze opdrachtgevers.
Onze werkzaamheden bestaan uit de aanleg, uitbreiding en onderhoud van zowel elektrotechnische installaties als beveiligingsinstallaties. Ook de aanleg van data- en telecomnetwerken en installaties behoren tot onze taken.

Ben jij die ervaren of startende monteur die ons team wil komen versterken en zijn steentje wil bijdragen bij een groeiend bedrijf? Neem gerust contact met ons op!
Natuurlijk staan wij er als erkend leerbedrijf ook voor open met (jonge) gemotiveerde leerlingen aan de slag te gaan die graag het vak willen leren binnen een klein en gezellig bedrijf.

Ben jij of ken jij die topper die wij zoeken? Twijfel niet en neem zsm contact met ons op!

info@tbtop.nl of 013-30 32 800

Related Posts