Elektrotechnische installaties thuis en in het bedrijf

Van ontwerp tot onderhoud tot nieuwe wensen voor elektrotechnische installaties in een bestaand gebouw. Technisch Bureau Top is het elektrotechnisch installatiebedrijf dat in elke fase met u meedenkt om te zorgen voor een topinstallatie die past bij uw situatie.

Data en telecom

Internet en telefoon, we kunnen niet meer zonder in ons huis en in ons bedrijf. Oh wat is het balen als ze niet goed werken. Of het nu om de computerbekabeling bij u thuis gaat of om een volledig nieuwe infrastructuur van het communicatienetwerk binnen uw bedrijf, wij zorgen voor een snelle verbinding. Ons advies en de installatie zijn gericht op het zo praktisch mogelijk inrichten van het netwerk.

Energiebesparende maatregelen

Een comfortabele en veilige woning of bedrijfspand is van belang. Als elektrotechnisch installatiebedrijf spelen we hier op in. Maar wat dacht u van energiebesparende maatregelen, zodat u bijdraagt aan een beter milieu en aan uw eigen portemonnee. Door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen en de oude verlichting te vervangen door ledverlichting bespaart u energie en verduurzaamt u uw huis of bedrijf. Bij een minimale aanschaf van duurzame materialen is er vaak vanuit de gemeente een subsidieregeling. Wij monteren en installeren de zonnepanelen en ledverlichting en adviseren hoe en waar deze geplaatst dienen te worden.

En rijdt u al elektrisch? Ook laadpalen voor auto’s en fietsen installeren wij op de meest gunstige plaats passend bij uw situatie.

Keuring, controle en onderhoud van elektrische installaties

Heeft u de groepenkast al jaren niet meer vanbinnen gezien? Zijn al uw systemen nog veilig? Struikelt u regelmatig over de bekabeling van uw netwerk? Weet u zeker dat uw beveiligingssysteem nog betrouwbaar is? Als elektrotechnisch installatiebedrijf controleren we graag al uw elektrische installaties. Wij voeren keuringen uit aan de hand van de NEN1010 en NEN3140. Dit zijn de normen waar de installaties aan moeten voldoen. Voor de verzekering van uw bedrijfspand of woning dienen de installaties in orde te zijn. Na de controle lossen wij de punten ter verbetering voor u op, zodat u weer een topinstallatie heeft en niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Naar wens voeren wij periodiek controles en onderhoud uit. Wilt u hier geen herinnering voor in uw agenda hoeven zetten en geen omkijken naar hebben? Om het u zo makkelijk mogelijk te maken werken wij met onderhoudscontracten. Wij weten precies wanneer de controle of de onderhoudsbeurt nodig is en op het juiste moment staan we bij u op de stoep. Uw installatie is zo altijd op orde zonder zorgen.

Ontwerp van elektronische installaties

U gaat (ver)bouwen of renoveren. Het plan is al ver uitgedacht, maar heeft u hier ook de elektrotechnische installaties in meegenomen. Het is van belang om deze al in het ontwerp mee te nemen. Op deze manier sluiten alle installaties op elkaar aan en is de bekabeling weggewerkt. In het voortraject denken we graag met u mee en nemen uw wensen mee in het ontwerp van de elektrotechnische installaties van uw woning of bedrijfspand.