Hongerklop – Een bijzondere fietstocht ten bate van pater Poels !

Een Bijzondere fietstocht voor een bijzonder goed doel !

Als Zingenden in de Storm zijn we door Pater Gerrit Poels geroepen. Aan zijn keukentafel heeft hij ons uitgedaagd een monstertocht van 280 kilometer door Brabant te fietsen. De fietstocht gaat langs dorpen en steden vol herinneringen van onze Broodpater. Door de nacht en door de dag, nonstop, met volle tassen brood.
We hebben de uitdaging aangenomen, immers wie spreekt de Pater tegen? Wij niet! Als fietsende apostelen van de in 2000 tot Ereburger van Tilburg uitgeroepen Gerrit Poels steunen wij zijn missie: verzachten van de armoede in Tilburg.

Op 10 mei in de avond stappen wij naar goed voorbeeld op onze fietsen en komen donderdag 11 mei, met 280 km in de benen, op de 88e verjaardag van onze held aan op het Wilhelminapark. Technisch bureau TOP ondersteunt deze fietsende apostelen door de gehele tocht  als volgauto de fietsers bij te staan!

Op het moment van onze aankomst zal zijn Pollepel feestelijk worden geopend.

Met onze actie hopen we de nodige aandacht te krijgen voor het werk van Gerrit Poels en alle vrijwilligers.

Wilt u meer informatie over deze bijzonder tocht of u wilt een (financiële) bijdrage leveren bezoek dan de website: http://vriendenvanpoels.pollentier.nl
Ook bent u van harte welkom om tijdens deze fietstocht aan te sluiten en mee te fietsen! Neem gerust contact op (06-53702330) voor de actuele route status zodat u weet waar we zijn en waar u kunt aanhaken!

 

Related Posts